Bloemen en Cadeaus bestellen en bezorgen ook op zondag.
Meisjes: Knuffelparadijs De leukste cadeaus voor meiden vind je hier! De originele... lees meer
Cashback: Cashbacktotaal Veel mensen weten het niet. Maar je kan eigenlijk veel geld besparen met gebruik van cashback sit lees meer
Damesmode Vooral vrouwen vinden het leuk als je hun kleren cadeau doet. Daarom is het handig als je precies lees meer
Verjaardagen: Coolgift Een cadeau hoort bij een verjaardag. Een grappig, praktisch of een passend cadeau, Ze hebben voor lees meer

Weekendje weg: Bongo.nl

Geplaatst op: 25-09-2015

Heb je altijd al iemand echt speciaal willen verrassen? Misschien is een weekendje weg cadeau geven iets voor jou. Met bongo.nl kun je gemakkelijk een weekend weg cadeau geven voor wie dan ook. Ze hebben voor jou de mooiste weekenden klaarstaan zodat de ontvanger even helemaal tot rust kan komen. De prijzen verschillen erg dus je kan zelf kiezen hoe gul je jezelf voelt. Wat je ook kiest, De ontvanger zal hier zeker blij mee zijn.

Weekendje weg cadeaubon geven

Je kunt veel verschillende soorten cadeaubonnen cadeau doen. Je hebt bijvoorbeeld het normale Weekendje weg waar je van allerlei luxe en rustgevende weekenden kan kopen. Deze zijn gefocust op het relaxen. Ook heb je arrangementen in het teken van eten en drinken zoals een high tea. Je hebt ook verschillende wellness arrangementen die iedereen wel kan waarderen. Als de ontvanger een sportief persoon is is er ook de mogelijkheid om een actief weekendje weg te doen. Hierbij kan je rustige wandeltochten verwachten maar ook vliegtuigtochten. Ook heb je luxe overnachtingen in de duurste hotels. Deze weekenden zijn het duurste maar het is inclusief het luxe eten, roomservice en staat in het teken van een royale verwenning. Als laatste kan je ook Citytrips cadeau doen. Een lekker ritje naar de stad is toch altijd wel gezellig?

Een weekendje weg cadeau geven is een goed idee

Het wordt altijd gewaardeerd als je iemand een weekendje weg geeft. Daarom is het dus fantastisch als je de beste keuzes krijgt. Gelukkig kan je met de Bongo.nl weekendje weg cadeaubon iemand zeer blij maken. Klik daarom nu verder om te zien hoe jij het beste iemand in het zonnetje kan zetten.

Klik hier voor het complete aanbod

Bongo.nl originele beleveniscadeaus